top of page
Kuva terveystalo.jpg

ÄITIYSFYSIOTERAPEUTTI TAMPERE

Olen äitiysfysioterapiaan erikoistunut Tamkista valmistunut fysioterapeutti ja joogaopettaja Tampereelta. Olen Äitiysfysioterapeutit ry:n jäsen. 

Tällä hetkellä otan asiakkaita vastaan Tullintorin Terveystalolla Tampereella. Työskentelen siellä samalla myös työfysioterapeuttina. 

Autan raskauden aikaisissa kiputiloissa, edistämään synnytyksen jälkeistä palautumista sekä neuvon raskauden aikaan sopivissa harjoitteissa. Synnytyksen jälkeen autan lantionpohjan toimintahäiriöissä, vatsalihasten palautumisessa sekä annan yksilöllisiä ohjeita sopivaan liikuntaan ja harjoitteluun raskauden jälkeen.

Minulle on sydämen asia saada äidit voimaan hyvin ja kokemaan olonsa hyviksi omassa kehossaan. Itselläni on kaksi lasta ja minulla on omakohtaista kokemusta harjoittelusta raskauden aikana ja sen jälkeen.

Joogassa olen perehtynyt raskaana olevien ja synnyttäneiden joogaan sekä ohjannut äitiysjoogaryhmiä. Minulta löytyvät verkkokurssit SWEET MAMA - raskausjooga ja BLOOMING MAMA - palaudu synnytyksestä joogalla.


Koulutukset äitiysfysioterapiasta:


Äitiysfysioterapia ja äidin hyvinvoinnin tukeminen 10 op, LAB ammattikorkeakoulu (Suomen ensimmäinen erikoistumiskoulutus äitiysfysioterapiaan)

11/ 2021 - 05/ 2022


Äitiysfysioterapian peruskoulutus, Femihealth, Helsinki 05/2021

Lantionpohjan peruskoulutus, Äitiysliikunta-akatemia 09/2021

Raskausajan kehonhuolto ja palautuminen -luento, äitiysfysioterapeutti Piritta Hagman, Tampere 10/2018

Minusta äitiysfysioterapeuttina: About Me
bottom of page